Taula de Cultura de les Escoles Velles de Sant Esteve de Palautordera

Som una associació sense ànim de lucre de gent que treballa per i amb la cultura i la creació al Baix Montseny, sobretot a través de dinamitzar els espais de les Escoles Velles. Sorgim com a resultat del consens durant el procés de participació ciutadana al Pla d’Acció Cultural de Sant Esteve de Palautordera (2016).

Treballem per a la cultura i la creació creant projectes nous, donant suport als que ja existeixen, connectant persones i disciplines, donant veu als amateurs, ajudant els professionals i acostant les oportunitats d’expressió creatives a gent de totes les edats. Com a individus i com a col·lectius. Com a usuaris i com a espectadors.

Ens enfoquem a la dansa, el teatre, la literatura, la pintura, l’escultura, el gravat, la fotografia, el circ, els titelles, el cinema, la música… però també: la tecnologia, la robòtica, la ciència, l’etnografia, la gastronomia, la filosofia, l’ètica… sempre que formin part d’un procés creatiu.

No cal ser artista! Molts dels que la composem no som artistes ni pertanyem a cap col·lectiu artístic ni cultural. D’altres sí que som artistes professionals o pertanyem a associacions culturals del poble.

Hi ha espais per als joves i per als nens… i per a la gent gran, i per als adults. Tots els espais, així com la gestió de l’associació, estan oberts a totes les edats. La barreja intergeneracional és un segell d’identitat del projecte.

Oferim espais i material per crear, connexions amb altres creadors i amb altres centres del Baix Montseny i també residències creatives.

Si només vols gaudir de la cultura, la Taula de Cultura és també una plataforma per gaudir de la creació com a espectador, com a participant en activitats o com a col·laborador.

Ens financem amb una subvenció de l’Ajuntament, amb recursos propis i a través d’altres subvencions, patrocinis i mecenes.

T’hi esperem! Vine a fer realitat el teu projecte, a donar suport a la creació o a participar en els tallers, assajos, espectacles, xerrades…

Vols formar part de la Taula de Cultura o vols rebre’n informació? Omple el formulari i t’afegirem a la base de dades.

Menú