Gitanes – Vallflorida 2019

A partir del cartell i per celebrar els 40 anys de les Gitanes, des de l’Espai Brut de la Taula de Cultura es realitzen unes peces de fusta que serveixen com a decoració de l’escenari durant la ballada i com a photocall un cop comença el vermut.

La imatge de les Gitanes d’enguany parteix del cartell fet en conjunt per la il·lustradora Núria Pagès i la dissenyadora Marina Colell. Les il·lustracions florals s’inspiren en els motius de les faldilles de les floristes del Ball de Gitanes.

Gràcies a la Marina Colell i la Núria Pagès
per l’article i per les fotos!

A partir del cartell i per celebrar els 40 anys de les Gitanes, des de l’Espai Brut de la Taula de Cultura es realitzen unes peces de fusta que serveixen com a decoració de l’escenari durant la ballada i com a photocall un cop comença el vermut. Es tracta dels números 40 i un marc de fusta, pintats amb un stencil amb els motius florals.

Per la decoració de la plaça, el dia abans de la ballada petits i grans ens vam reunir per pintar el terra de la plaça com si fos una gran faldilla de flors, i decorar també banderoles, penjades després entre arbre i arbre.

Menú